Geen supporters bij wedstrijd IJsselmeervogels – Kozakken Boys, wel te volgen via A-FM

23 april 2022, 06:39
Verlopen

WERKENDAM - Het bestuur van voetbalvereniging Kozakken Boys neemt maatregelen naar aanleiding van de ongeregeldheden van afgelopen maandag na afloop van de wedstrijd in en tegen Spakenburg.

Het bestuur stelt dat ze met vol afschuw naar de ongeregeldheden heeft gekeken. Het bestuur neemt vanzelfsprekend afstand van het agressieve gedrag en misdragingen van een groepje ‘supporters’, dit soort gedrag is voor de club en het bestuur onacceptabel. Aan de hand van beelden zal het bestuur van Kozakken Boys trachten te achterhalen wie zich misdragen hebben. Diegenen zullen ter verantwoording worden geroepen en zij kunnen op een fikse straf rekenen.

Ook is besloten dat er vanmiddag bij de wedstrijd geen supporters van Kozakken Boys aanwezig mogen zijn. Er vindt geen kaartverkoop plaats aan de poort en alleen leden en seizoenkaarthouders van IJsselmeervogels kunnen het duel bijwonen. Uiteraard is deze wedstrijd vanmiddag wel te volgen in A-FM Weekendsport met verslaggever Dick Damen. De wedstrijd start om 15.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl