Breng tuinafval en haal compost

Foto: Archief
24 april 2022, 13:12
Verlopen

ALTENA - Bent u ook zo lekker bezig in de tuin? Vanaf 7 mei kunt u voortaan iedere eerste zaterdag van de maand gratis compost afhalen bij VGR/Verschoor.

De compost is gemaakt van het tuinafval dat inwoners van Altena brengen bij Verschoor. Helemaal circulair dus! Gebruik de compost om de grondstructuur van uw tuin te verbeteren. Als u compost wilt halen, dan is er een shovel die uw aanhanger kan beladen. Voor het vullen van plastic zakken of emmers neemt u zelf een schep mee. Er is maximaal 1 m3 per huishouden.

VGR/Verschoor is gelegen aan de Provincialeweg Zuid 51 in Almkerk. Dit kan op de tijden dat u ook groenafval kunt brengen, van 08.30 tot 12.30 uur. Het maandelijks verstrekken van compost is een pilot. Als het goed verloopt gaat de gemeente Altena ermee door.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl