ZVDO’74 sluit af met gelijkspel

Foto: Marielle van Rijswijk
25 april 2022, 13:07
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de heren gelijk gespeeld tegen Aegir. AquaAltena had al een zwartgeel tintje vanwege een zwemwedstrijd en vier waterpolowedstrijden.

De jeugd is kampioen geworden en werden gehuldigd. Na dit spektakel was het eerste herenteam aan de beurt. De wedstrijdbal werd door jeugdspeler Connor de Visser in het water gegooid. De eerste periode was de thuisploeg zeer scherp. Vier keer konden ze scoren. Aegir liet de tweede periode zien dat ze meer in hun mars hadden.

De eerste helft sloten ze met meer overmacht af met 5-6. ZVDO’74 was gewaarschuwd. Gelukkig pakte ze zich tactisch weer sterk op. Zowel aanvallend als verdedigend gaven de heren uit Andel elkaar de ruimte. Ook konden ze elkaar altijd vinden. Een verbonden team slaagde erin om 8-8 op het scorebord te zetten. Met deze afsluiter kijken de heren uit naar het volgende seizoen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl