Boerenerfdag op 27 augustus bij Buffelgaard Verschure in Wijk en Aalburg

Foto: Berdine den Hartog
26 april 2022, 10:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Dit jaar vindt er weer een Boerenerfdag plaats. Op zaterdag 27 augustus is iedereen welkom bij Buffelgaard Verschure van familie Verschure in Wijk en Aalburg.

Richard en Monique hebben daar een buffelmelkerij met 120 waterbuffels en 100 waterbuffelkalfjes. Dat is uniek in de regio. Van de buffelmelk wordt vanillevla, feta, mozzarella en yoghurt gemaakt. Het is een echt gezinsbedrijf: ook zoon Ronnie en dochter Michelle werken regelmatig mee op de boerderij. Het belooft weer een leerzame en gezellige Boerenerfdag te worden.

Kom zaterdag 27 augustus dus vooral een kijkje nemen aan de Klaverplak 1 in Wijk en Aalburg. Volg Puur uit Altena en Buffelgaard Verschure op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws rondom de Boerenerfdag. Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl