Het Marianne Vos Wielerfestival krijgt dit jaar een feestelijk, knalrood en Spaans tintje

Foto: Archief
26 april 2022, 09:32
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 30 april kunnen toerfietsers deelnemen aan drie routes die hen door het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard voeren.

Vanaf 8.30 uur is de inschrijfbalie open en starten de deelnemers van de 150 kilometer. Vanaf 9.30 kunnen ook de deelnemers voor 100 en 60 kilometer vertrekken. Voorinschrijvers behalen € 14,50 als zij lid zijn van de NTFU. Inschrijven op de dag zelf is nog mogelijk voor € 20,- per persoon. De route is volledige voorzien van pijlen, heeft geen gevaarlijke oversteekplaatsen en de deelnemer komt geen enkel stoplicht tegen. Dat maakt mede dat dit gebied de plek is waar Marianne zelf graag traint. En met succes. Dit jaar werd zij voor de 8e keer wereldkampioene. Voor deze fantastische prestatie wordt zij tijdens het Marianne Vos Wielerfestival gehuldigd.

De huldiging vindt aansluitend aan de toertocht plaats op het festivalterrein. Het festival is dit jaar onderdeel van La Vuelta Holanda, waardoor het evenement een knalrood en Spaans tintje krijgt. Deelnemers kunnen zich inschrijven via mariannevoswielerfestival.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl