Zestien Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt tijdens lintjesregen in Altena

Foto: Sander van Strien
26 april 2022, 12:51
Verlopen

ALTENA - In de gemeente Altena werden dit jaar op dinsdag 26 april 16 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Dit vond plaats bij de mensen thuis. Burgemeester Lichtenberg reed naar de woonadressen toe om de gedecoreerden thuis de verrassen.

De burgemeester verblijdde een ieder met de heuglijke mededeling en spelde de versierselen bij de decorandi op. In het gezelschap van de burgemeester waren ook muzikanten opgenomen. Alle decorandi werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De volgende personen kregen de versierselen van de Koninklijke Onderscheiding opgespeld: Zweer Groeneveld (74 jaar), Leendert Crielaard (74 jaar) en Aartjos Hak (60 jaar) uit Meeuwen. Jan van Gelder (73 jaar) uit Sleeuwijk en Wouter van Vliet (62 jaar) uit Wijk en Aalburg. In Andel Elly Thur – Pellikaan (66 jaar), Tonny van der Stelt (66 jaar) en Gerrit Versteeg (70 jaar). In Rijswijk bezocht de burgemeester Jozien Heijstek – de Zeeuw (74 jaar) en Huib Heijstek (74 jaar). Ook Linda Oppenhuizen – van Wel (54 jaar) uit Giessen. In Werkendam kregen John Struik (53 jaar), Annette Wijnja – Visser (55 jaar) en Paul Wijnja (57 jaar) het lintje opgespeld. Stoffel Flikweert (66 jaar) uit Nieuwendijk en Bert van Houwelingen (67 jaar) uit Almkerk maakten de lijst compleet.

Foto’s: Sander van Strien

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl