Geslaagde Koningsdag in Altena

Foto: Henri Verhagen
28 april 2022, 11:29
Verlopen

ALTENA - Na twee jaar corona werd op woensdag 27 april in heel Altena Koningsdag weer uitbundig gevierd. In vrijwel alle kernen hadden Oranjeverenigingen zich uitgesloofd om een aantrekkelijk programma samen te stellen.

Jong en oud genoot deze dag zichtbaar van alle activiteiten die op touw gezet waren. Zo stonden in Meeuwen traditiegetrouw de aubade, een pubquiz in het dorpshuis en het versieren van de fiets weer op het programma. Kinderen versierden ’s ochtends hun fiets, om vervolgens later met hun prachtvoertuig door de straten te fietsen.

En in Wijk en Aalburg startte het feest al op dinsdagavond, toen de Sambaband Batucada Arenis om 19.30 uur door de straten van het dorp trok.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl