Doe mee met de 36e Fietstocht Aalburg Rond

Foto: Archief
29 april 2022, 20:10
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 11 juni wordt voor de 36e keer de fietstocht Aalburg Rond gereden. De gewaardeerde fietstocht door de dorpen van de voormalige gemeente Aalburg stond in 2019 voor het laatst op het programma.

De vooruitzichten zien er dit jaar goed uit en dus organiseert Ondernemersvereniging Aalburg deze klassieker opnieuw door zeven kernen en langs meerdere bedrijven. Al vele malen was deze tocht een groot succes. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de ondernemers. Bedrijven presenteren zich langs de route op diverse manieren. Dat kan met een hapje of een drankje, maar soms worden er ook gadgets uitgedeeld. De fietsers vertrekken vanaf 8.30 uur. Tot 12.00 uur kunnen mensen zich inschrijven.

De eindtijd van de fietstocht is 16.30 uur. Inschrijven is alleen mogelijk bij de start-/stempelposten. Andere bedrijven zijn alleen stempelpost. Het inschrijfgeld voor één persoon is 5 euro en twee personen 8 euro. Gezinnen tot zes personen betalen 10 euro. Bestaat een gezin uit meer personen dan komt er 1 euro extra bij per persoon. Kijk op de website van Ondernemersvereniging Aalburg voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl