Inloopspreekuur vrijwilligerswerk van start in bibliotheek Woudrichem

Foto: Archief
30 april 2022, 06:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Vrijwilligers zijn de motor van een gezonde samenleving. Samen zorgen zij voor leefbaarheid en plezier. Het helpen van anderen, elkaar, geeft een onbetaalbare voldoening.

Wilt u ook het verschil maken en een zinvolle tijdsbesteding vinden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Het Servicepunt Vrijwilligers kan u daarbij helpen. Zij zijn namelijk de matchmaker op het gebied van vrijwilligerswerk in de gemeente Altena. Men helpt mensen gratis en vrijblijvend bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en bieden organisaties de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de online vacaturebank.

Vanaf 12 mei hebben zij iedere donderdag tussen 10.00 en 11.30 uur een inloopspreekuur in Bibliotheek CultuurPuntAltena in Woudrichem. Er is ruimte om actuele vrijwilligersvacatures in te zien of in gesprek te ontdekken wat zou kunnen passen. Kunt u niet wachten en wilt u weten wat er voor vacatures beschikbaar zijn in uw omgeving? Kijk dan op www.servicepuntvrijwilligers.org voor de meest actuele vrijwilligersplaatsen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl