Kom jij buffelen in de Biesbosch?

Foto: Jan Groeneveld
30 april 2022, 06:24
Verlopen

REGIO - We mogen weer! Ouderwets buffelen door weer en wind in de Biesbosch. Zaterdag 21 mei staat de Omloop van de Biesbosch op de wieleragenda. Maar ook als hardloper ben je dit jaar van harte welkom.

Zaterdag 21 mei organiseren ‘De Groenen’ de welbekende Omloop van de Biesbosch. Een pittige wedstrijd, dwars door de altijd verraderlijke Biesbosch. Voor deze bijzondere ronde zijn alle KNWU categorieën al volgeboekt. Voor de regiorecreanten is nog wel ruimte in het deelnemersveld. Meedoen? Stuur dan een e-mail naar omloopvandebiesbosch@gmail.com

Om nog meer sportievelingen te laten genieten van de elementen en prachtige natuur van de Biesbosch wordt voor de eerste keer een hardloopwedstrijd georganiseerd. Je loopt de 10 km van de wedstrijd over hetzelfde parcours als de renners een dag later doen.

Ben je geen wedstrijdrenner, maar ga je een beetje uitdaging niet uit de weg? Doe dan mee aan de Biesbosch Buffel Challenge. Dit is een individuele challenge waarbij je rijdt op het wedstrijdparcours. Je doet mee tussen 7 en 21 mei op een tijdstip dat het jou schikt.

Van zaterdag 7 mei 2022 9.00 uur tot woensdag 18  mei 2022 20.00 uur rijd je de challenge op het wedstrijdparcours. Je prestatie registreer je op Strava met de vermelding ‘Buffel Challenge’. Hierdoor wordt je challenge opgeslagen en in de uitslagenlijst gezet. Het parcours is op het Strava segment ‘De Grote Groene Uitdaging’.

Wil je meer informatie over de Omloop van de Biesbosch, de hardloopwedstrijd of de Challenge? Kijk dan op www.omloopvandebiesbosch.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl