Tennisvereniging de Ooievaars opent twee padelbanen in Hank

Foto: Archief TIOS Sleeuwijk
30 april 2022, 06:49
Verlopen

HANK - Tennisvereniging de Ooievaars in Hank opent begin juli twee padelbanen. Padel is een kruising tussen tennis en squash en wint snel aan populariteit.

Met de geplande banen springt de tennisvereniging in een gat dat er nu nog in de regio is. De Ooievaars hoopt daarmee nieuwe, jongere leden aan te trekken, maar benadrukt dat ook de 110 oudere leden van de vereniging de banen mogen gebruiken.

Padel is een explosief spel, wat het interessant maakt voor jongeren. Voor ouderen is het aantrekkelijk omdat er op een kleiner veld gespeeld wordt. Daardoor wordt het meer een technisch spel waarbij minder gelopen wordt. Eerder opende TV TIOS ook al padelbanen op hun accommodatie in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl