Rommelmarkt en kofferbakverkoop op de Aelse Dag 2022

Foto: Archief
6 mei 2022, 17:30
Verlopen

ANDEL - Andels Fanfare Corps organiseert zaterdag 4 juni 2022 weer een Aelse Dag. Na drie jaar eindelijk weer een Aelse Dag.

Vast onderdeel van deze Aelse Dag is de gezellige, drukke jaarmarkt. Tegen een decor van prachtige leilinden proberen marktkooplui, van 10.00 uur tot 16.00 uur, weer verschillende producten aan de man te brengen. Dit jaar vindt u op de Aelse Dag ook een rommelmarkt en kofferbakverkoop. Iedereen kan 4 juni deelnemen aan de rommelmarkt of kofferbakverkoop om voor zijn of haar ‘afdankertjes’ een nieuwe eigenaar te vinden. De inschrijving voor een (grond)plaats, waar de te verkopen spullen uitgestald kunnen worden, bedraagt 5 euro.

De voorwaarden en het inschrijfformulier voor deelname aan de rommelmarkt staan op www.aelsedag.nl bij inschrijfformulieren. Wilt u deelnemen aan deze markt, stuur dan het juiste, volledig ingevulde formulier naar Marktmeester, Burg. Scholtenlaan 2a in Andel of via mail naar marktmeester@aelsedag.nl. Bezoek voor meer informatie over de Aelse Dag de website www.aelsedag.nl of volg op facebook Aelsedag Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl