Nieuw bestemmingsplan voor De Kurenpolder

Foto: Archief
14 mei 2022, 18:19
Verlopen

HANK - De gemeente Altena werkt aan een nieuw bestemmingsplan voor de Kurenpolder in Hank.

Hier werd al langere tijd over gesproken, maar nu is voorontwerpbestemmingsplan gereed. Recreatiepark Kurenpolder in Hank heeft onder andere plannen voor een hotel. Door het nieuwe bestemmingsplan komt er op het terrein meer flexibiliteit en kan er sneller ingespeeld worden op ontwikkelingen in de markt.

Voor het voorontwerpbestemmingsplan is een groot aantal onderzoeken uitgevoerd. De resultaten daarvan geven aan dat de ontwikkelingen niet leiden tot onoverkomelijk hinder. Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Kurenpolder’ ligt vier weken ter inzage: van vrijdag 29 april tot en met vrijdag 27 mei 2022 en kan onder andere worden ingezien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl