Partycentrum De Rietpluim in Dussen verkocht aan Stichting Frontrunners

Foto: Archief
14 mei 2022, 18:17
Verlopen

DUSSEN - Stichting Frontrunners heeft het partycentrum De Rietpluim in Dussen gekocht.

De stichting Frontrunners is een religieuze organisatie die gevestigd is in Werkendam. Op de plek van de Rietpluim wil Frontrunners twee panden gaan bouwen. De twee panden zouden twee zalen moeten gaan bevatten met faciliteiten voor 1250 personen, een kantoor voor 30 medewerkers, klaslokalen en overige ruimtes voor een fulltime bijbelschool, distributiecentrum, opslag en ruimte voor videostudio’s. Bij het pand komen parkeerplaatsen voor 400 auto’s. De bouwkosten bedragen 8 miljoen euro. Een bedrag dat de organisatie met giften bij elkaar hoopt te krijgen.

De Rietpluim was tot 15 maart eigendom van de Turkse ondernemer Esen. In De Rietpluim werden vooral grote feesten gegeven voor de Turkse gemeenschap. Vanwege de maatregelen liepen de inkomsten de afgelopen jaren echter drastisch terug.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl