Auto in de sloot na eenzijdig ongeval in Andel

Foto: Archief
28 mei 2018, 18:08
Verlopen

ANDEL - Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulance en de politie werden zondagavond opgeroepen naar een eenzijdig ongeval op de Neerandelseweg bij Andel. Dit schrijft Hans Verbeek van Digitaalburg.com.

De mannelijke bestuurder had vanuit de richting Giessen waarschijnlijk een inschattingsfout gemaakt en belandde vervolgens in de sloot. Dat de man een inschattingsfout heeft gemaakt zou best eens te maken kunnen hebben met het feit dat hij te veel alcohol op had.

De politie bevestigde dat dit ook de reden was dat ze hem hebben meegenomen naar het bureau. De ambulance had hem daarvoor nog even nagekeken maar het enige wat hij eraan over had gehouden was een nat pak. Opvallend detail was dat de blikken bier door de auto dreven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl