Beachvolley voor de jeugd in Werkendam

Foto: Archief
6 mei 2020, 16:33
Verlopen

WERKENDAM - Het is fijn dat de jeugd weer mag sporten. Uiteraard nog met de nodige beperkingen om besmetting te voorkomen. Beachsport Vereniging Werkendam heeft haar locatie 'corona-proof' gemaakt en heeft de goedkeuring van de gemeente Altena om sport aan te bieden aan de jeugd tot en met 18 jaar.

Vol energie zijn inmiddels diverse sporten opgestart en komende week start er een reeks voetvolleytrainingen in de maanden mei en juni onder leiding van de ervaren en in de regio bekende trainer Philip den Haan. De trainingen zijn op de maandagen en vrijdagen van 17.30 tot 19.00 uur. Deze trainingen zijn prima te combineren met eventuele eigen voetbaltrainingen bij je eigen voetbalclub.

In de trainingsperiode zal er ook een clinic met Europese toppers worden ingepland en natuurlijk worden er ook wedstrijdjes gespeeld. Meld je dus snel aan. Dit kan via de website www.beachsport.nl of stuur een mail naar info@beachsport.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl