Foto: AangeleverdSchouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit

GIESSEN - Schouten Europe, toonaangevend producent van plantaardige vlees- en visalternatieven, kondigt de lancering aan van haar nieuwste innovatie: een plantaardig ei-eiwit dat eruitziet en smaakt als dierlijk kippenei-eiwit.

De productie van eieren blijft een intensief proces in vergelijking met plantenteelt. Het plantaardige ei-eiwit van Schouten is gemaakt van koolzaadolie en soja-eiwit en biedt dezelfde voedingsvoordelen als echt kippenei-eiwit, zonder dieren of het milieu te schaden. Het product is een uitkomst voor mensen met een allergie voor ei en kan als veelzijdig ingrediënt worden gebruikt in allerlei gerechten.

Ook prijstechnisch is het interessant omdat eieren de laatste jaren enorm in prijs zijn gestegen. Het veganistische product is nu beschikbaar voor voedingsbedrijven en fabrikanten in Europa en daarbuiten, koelvers verkrijgbaar in palen van 4,5 kg met een houdbaarheid van minimaal drie maanden.

Geplaatst op: 06 april 2023

Meer nieuws? Nieuwsoverzicht chevron_right

Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

57-jarige man uit Wijk en Aalburg gearresteerd voor vernielen woning

Gepubliceerd op: 13 mei 2025
Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Open Dag bij de brandweer in Almkerk

Gepubliceerd op: 11 mei 2025
Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Bedrijventoernooi beachvolleybal in Werkendam

Gepubliceerd op: 11 mei 2025
Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Wereldtop Beachvolleybal in Werkendam

Gepubliceerd op: 11 mei 2025
Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Algemene Ledenvergadering Progressief Altena

Gepubliceerd op: 11 mei 2025
Schouten Europe introduceert revolutionair plantaardig ei-eiwit Verlopen

Mottekasteel blijft in beeld voor 50 tot 75 woningen

Gepubliceerd op: 10 mei 2025