Groepsaankoop Zonnepanelen in Altena

Foto: freeimages.com
9 april 2018, 17:37
Verlopen

ALTENA - Begin april zijn de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gestart met een Groepsaankoop Zonnepanelen voor haar bewoners. Met deze actie willen de gemeenten het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en zonnepanelen stimuleren.

Door samen met de buurt woningen zonnepanelen aan te schaffen profiteren bewoners van gunstige prijzen. De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket is samen met de gemeente op zoek gegaan naar installateurs uit de regio en selecteert de beste partijen op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot de regio. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%.

Ter voorbereiding op de actie organiseren de gemeenten en het Regionaal Energieloket bewonersavonden op 17 april 2018 in Gemeentehuis Aalburg, op 24 april 2018 in Tavenu Nieuwendijk en 8 mei 2018 in Gemeentehuis Woudrichem vanaf 19:15 uur. Hier kunnen geïnteresseerde bewoners meer informatie ontvangen over de actie, en stellen de deelnemende partijen zich voor. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor mogelijke vragen.

Vanaf heden kunnen bewoners zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen vervolgens een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte van het installatiebedrijf en kunnen ze besluiten of ze mee doen met de actie. Vrijblijvend inschrijven kan via de website www.regionaalenergieloket.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl