Uitzendgegevens

Luister overal naar Radio A-FM! Wij vinden het erg belangrijk dat je – waar je ook bent, binnen of buiten de regio – naar A-FM kunt luisteren. Heb jij geen mogelijkheid om naar ons te luisteren? Neem contact met ons op en wij horen graag of wij je kunnen helpen.

Ether en kabel

In Altena (Werkendam, Woudrichem, Aalburg) is Radio A-FM in de ether via 107.1 en 107.8 FM te ontvangen. Daarnaast is A-FM ook te horen via de kabel op 102.0 (Werkendam, Woudrichem).

Digitale radio

 • Ziggo kanaal 915
  Werkendam, Woudrichem, Aalburg, Gorinchem, Giessenlanden
 • KPN, XS4ALL en Telfort (met de witte afstandsbediening) kanaal 1114
  Werkendam, Woudrichem, Aalburg, Gorinchem, Giessenlanden, Zaltbommel, Maasdriel
 • Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte (met de zwarte afstandsbediening) kanaal 3045
  Werkendam, Woudrichem, Aalburg, Gorinchem, Giessenlanden, Zaltbommel, Maasdriel
 • Tele2 
  Heel Nederland
  Ga naar de knop Menu en druk vervolgens op ‘on demand’. Hier kun je kiezen uit de lokale TV of Radio zenders. Je ziet ‘Radio A-FM’ in de lijst staan. Let op: navigeren naar Radio A-FM werkt niet via de gids. Dit gaat via het hoofdmenu waarna je kunt navigeren naar ‘Lokale R-TV’. Van daaruit kun je kiezen TV of Radio Zenders. Antwoorden op veelgestelde vragen voor Tele2 gebruikers zijn te vinden via de website van Tele2.

App en online

Luister via de A-FM app op je smartphone, via deze website www.radioafm.nl/luisteren of via een online audiostreamingdienst als TuneIn.