Verkeersregelaars gezocht tijdens Festival Weekend Woudrichem

Foto: SFCW
11 april 2018, 13:49
Verlopen

WOUDRICHEM - Het Festival Weekend in Woudrichem trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers wat ook een grote toestroom van verkeer met zich meebrengt. Om deze stroom in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar verkeersregelaars.

Indien u nog niet in het bezit bent van een certificaat wordt de mogelijkheid geboden deze kosteloos te behalen. U heeft als hoofdtaak het begeleiden van de verkeersstroom en bent daarnaast ook gastvrouw/gastheer. Vooraf wordt u uitgebreid geïnformeerd tijdens de briefing. Uiteraard ontvangt u een vergoeding voor uw inzet.

Lijkt het u leuk om de evenementen in Woudrichem te ondersteunen en bent u beschikbaar op donderdag 10 mei van 12:00 tot 18:00 en/of zaterdag 12 mei van 09:00 tot 17:00 uur? Meld uzelf dan aan door het contactformulier in te vullen op www.festivalweekendwoudrichem.nl of via de mail op info@festivalweekendwoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl