Inbraken in gymzaal Vlietstraat Sleeuwijk

Foto: polite.nl
11 april 2018, 09:08
Verlopen

SLEEUWIJK - In de gymnastiekzaal aan de Vlietstraat in Sleeuwijk is de laatste periode meermalig ingebroken. Sinds de opening van de brede school in Sleeuwijk is de gymzaal bijna niet meer in gebruik.

Tafeltennisvereniging VCS is op dit moment nog de enige gebruiker van het oude pand. Onder meer de basisscholen gebruikten de gymzaal aan de Vlietstraat voor het bewegingsonderwijs, maar sinds de opening van de brede school aan de Esdoornlaan worden daar de gymlessen gegeven.

Deze zaal is door de gemeente Werkendam inmiddels afgeschreven en staat op de nominatie om gesloopt te worden. Op deze locatie komen 10 appartementen. Dit kunnen koop- of huurappartementen zijn. De bouw is gepland in 2020.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl