Politie zoekt naar drugs in woning

Foto: Politie.nl
14 april 2018, 07:23
Verlopen

WERKENDAM - De politie heeft vrijdagmorgen onder leiding van de rechter-commissaris in een woning aan de Hoogstraat in Werkendam gezocht naar drugs.

Volgens een anonieme tipgever zou er in het pand een handelshoeveelheid harddrugs liggen. Tijdens de doorzoeking zijn wel drugs, enkele grammen amfetamine, aangetroffen, maar er is geen grote partij gevonden. De 22-jarige bewoner is aangehouden ter zake de Opiumwetgeving.

Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Jouw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. Je meldt bij M. over bijvoorbeeld moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Het meldpunt is bereikbaar op 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl