Jakko Sport KNVB straatvoetbal

Foto: pixabay.com
22 april 2018, 11:15
Verlopen

REGIO - Het Jakko sport KNVB straatvoetbal komt naar je toe! Woon jij in één van de drie gemeentes Aalburg, Werkendam en Woudrichem, die straks de gemeente Altena worden en heb je zin om een keer mee te doen met straatvoetbal? Maak een team met je vrienden en schrijf je zo snel mogelijk in.

Op 1, 2 en 3 mei worden de voorrondes gespeeld in Almkerk, Wijk en Aalburg en Werkendam. De winnaars van de voorrondes strijden mee om het kampioenschap van Altena. De grote finale wordt gespeel op vrijdag 4 mei 2018 in Woudrichem.

De voorwaarden zijn dat ieder team heeft een teamleider van minimaal 16 jaar, ieder team heeft minimaal 4 en maximaal 6 spelers en de leeftijden van de spelers liggen tussen de 8 en 15 jaar. Er wordt gespeeld in 3 leeftijdscategorieën en er is per voorronde plaats voor 12 teams. Het toernooi is geheel gratis. Inschrijven doe je wel snel, het kan uiterlijk tot vrijdag 27 april. Voor meer informatie, inschrijven en vragen neem je contact op met de sportcoach van Woudrichem via het e-mail adres mpulles@woudrichem.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl