Kano survival in Brabantse Biesbosch

Foto: beleefdebiesbosch.nl
22 april 2018, 10:48
Verlopen

WERKENDAM - Trek samen een weekend de Brabantse Biesbosch bos in per kano. Een onvergetelijk avontuur met je kind. Koken op houtvuur, vuur maken, eetbare planten zoeken en bivakkeren op een eiland.

Gedurende twee dagen trek je per kano de Brabantse Biesbosch in. Dit is het domein van de zeearend en de bever, die je dan regelmatig tegen zal komen. Je maakt een prachtige tocht langs dichtbegroeide oevers en door stille kreekjes. En wat is er nu nog meer bijzonder dan overnachten op een van de mooiste en stilste plekjes van Nederland. Op de Visplaat wordt het kamp opgebouwd. Je leert onder meer vuurtechnieken beheersen en koken. Na een welverdiende nachtrust word je gewekt door het gezang van de vogels en na het bakken van wat brood vervolg je de kanotocht.

Dit weekend staat gepland op 4 en 5 mei. Per deelnemende ouder én kind bedragen de kosten 165 euro. Daarvoor heb je tijdens de survival beschikking over een ruime 2- of 3-persoons Canadese kano en word je voorzien van een avondmaaltijd (vrijdagavond), ontbijt en lunch (zaterdag). Ook de materialen en ingrediënten bij de outdoor-workshops worden door de organisatie bekostigd. Een extra kind meenemen? Dat kan voor slechts 55 euro. Meer informatie en aanmelden kan via www.passievoorpuur.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl