Themagedichten en muziek tijdens Bevrijdingspodium

Foto: Archief
23 april 2018, 16:32
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 1 mei wordt in Bistro Vrouwenhemel in Werkendam aan Sasdijk 2 een speciaal bevrijdingspodium georganiseerd.

 

Na een oproep hebben dichters zich aangemeld om een gedicht te schrijven over het thema ‘Bevrijding’. Dit thema mocht breed worden geïnterpreteerd. Alle deelnemende dichters zullen aanwezig zijn om hun gedichten voor te dragen. Sanne Monster zorgt voor de muzikale invulling. Ze is een getalenteerd gitariste en singer-songwriter. In 2015 kwam haar eerste CD ‘MIRAGE’ uit en in 2017 heeft zij een tijdje door Amerika getoerd. Zij zal twee korte optredens verzorgen.

Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom. De inloop is vanaf 19.15 uur. De entree, inclusief een kopje koffie/thee, is 3 euro . Er is voldoende parkeergelegenheid. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl