Koninklijke Onderscheidingen Werkendam 2018

Foto: Archief
26 april 2018, 14:00
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens de lintjesregen van 2018 ontvingen 2 inwoners van de gemeente Werkendam een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Yves de Boer. Hij reikte de bijbehorende oorkondes en versierselen uit op donderdagochtend 26 april.

Het betreft de 78-jarige Bert van Keulen uit Hank en de 59-jarige Judith van de Werken uit Werkendam. Allebei werden ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje – Nassau.

De Heer van Keulen was in het verleden medeoprichter en secretaris van Vogelvereniging ’t Biesboschkneuterke uit Hank en secretaris van het koor Rooms-Katholieke parochie Hank. Op dit moment is hij penningmeester van Stichting Avondvierdaagse Hank en vrijwilliger bij woonzorgcentra De Dotter en Aernswaert in Hank.

Mevrouw van de Werken was leidster van de zondagsschool van de Hervormde Gemeente Werkendam en is tegenwoordig voorzitter van Muziekvereniging Irene uit Werkendam, tweede dirigent van de drumfanfare en sinds 2013 dirigent van de dweilband.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl