Toertocht Altena-West met historische tractoren

Foto: Toertocht Altena
30 april 2018, 10:40
Verlopen

HANK - Op zaterdag 2 juni wordt er weer voor de 20e keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht, die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt ’s morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en ‘s middags weer eindigen. Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmickhoven te Almkerk. Rond 15.30 is de stoet weer terug bij de Phoenix in Hank waar u een  hapje en drankje wordt aangeboden door de organisatie. Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei.

Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient  een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom. Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of N. van Daalen @ kpnplanet.nl of Fred Smits, tel: 0183-301763.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl