Een Koninklijke Onderscheiding voor vrijwilligerswerk

Foto: Archief
13 mei 2018, 19:37
Verlopen

ALTENA - Kent u iemand in uw omgeving die al lange tijd vrijwilligerswerk doet? Dan kunt u hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Misschien kent u wel een vrijwilliger die bijzonder werk doet voor de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die zich al 20 jaar voor de ouderen in de wijk inzet. Of aan de vrijwilliger die een aantal uren per week onderhoud doet op de vereniging. Op 26 april 2019 worden de Koninklijke Onderscheidingen ook in de nieuwe gemeente Altena uitgereikt.

Kent u iemand in uw omgeving die al lange tijd vrijwilligerswerk doet? Dan kunt u hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding. Neemt u contact met de gemeente op als u iemand wilt voordragen. De deadline voor de lintjesregen voor Koningsdag 2019 is 30 juni 2018. Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.lintjes.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl