Inbrekers slaan toe bij optiek in Wijk en Aalburg

Foto: Facebook Kroon Optiek
13 mei 2018, 10:33
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Inbrekers hebben vrijdagnacht toegeslagen bij Kroon Optiek in Wijk en Aalburg. De daders namen alle zonnebrillen uit de winkel mee.

Volgens de politie sloegen de inbrekers tweemaal toe bij de opticien aan de Berenhoeksestraat. De eerste keer om 01.30 uur en de tweede keer rond 03.30 uur. De daders hadden een duidelijk doel: de zonnebrillen. Omdat de ondernemer graag wil weten wie de inbraak op zijn geweten heeft, heeft hij beelden van de inbraak gedeeld op Facebook.

De eigenaar nam gisteren direct maatregelen zodat zijn zaak geen tweede keer slachtoffer wordt. En als het gebeurt, dat de daders niet zo makkelijk weg kunnen. Ook looft de eigenaar een beloning uit voor degene die de gouden tip heeft die leidt naar de daders.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl