Politie onderzoekt mishandeling conducteur

Foto: Archief
13 mei 2018, 10:37
Verlopen

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Een 41-jarige conductrice uit Rotterdam is op 5 mei in Hardinxveld-Giessendam gewond geraakt, toen ze werd mishandeld door een onbekende zwartrijder. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Tussen 12.30 en 12.40 uur betrapte de conductrice de man en wilde ze hem bekeuren, wat hij geen goed idee vond. Bij station Hardinxveld Blauwe Zoom besloot de man uit te stappen en weg te lopen, maar nu had de conductrice andere plannen: eerst de bekeuring geven, dan de man zijn weg laten vervolgen. Om hem het uitstappen te beletten, ging de conductrice in de deuropening staan. Voor de man was dit geen aanleiding om te kalmeren. Hij duwde het slachtoffer het perron op en rende weg. De conductrice bleef gewond achter. Ze had veel pijn en heeft mogelijk haar borstbeen gebroken.

De dader had een donkere huidskleur, was 1.75-1.80 lang en 25 tot 30 jaar. Hij kort zwart kroeshaar, had gele vegen in het gezicht, droeg een blauw vestje en een blauwe lange broek. Was u getuige van de mishandeling of heeft u andere informatie die leidt naar de dader? Bel dan 0900-8844 en laat u doorverbinden naar het politiebureau in Gorinchem. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl