Kunstroute Aalburg ‘Aalburg pakt uit!’

Foto: freeimages.com
19 mei 2018, 07:20
Verlopen

GENDEREN - Het thema van de elfde en mogelijk laatste Kunstroute Aalburg op 25 en 26 mei is ‘Aalburg pakt uit!’.

De route wordt voor de eerste keer in één van de dorpen gecentreerd, namelijk in Genderen. Er zijn in Genderen 13 locaties gevonden waar de in totaal ruim 50 exposanten uit de gemeente Aalburg hun kunstwerken zullen tonen. Er zal een grote variatie aan kunstvormen te zien zijn. Naast een keur aan schilderijen, tekeningen, foto’s, beelden en keramiek, zal er ook o.a. papiersnijkunst, quilts, fantasy planets, sieraden, mathematische objecten, bloemsierkunst, food art, etc. getoond worden! In april is er ook het scholenproject geweest. Op Park Veldzicht hebben ruim 700 basisschoolkinderen kennis kunnen maken met diverse kunstvormen. Hun werken zullen ook getoond worden op de 13 locaties op de route!

De route is op vrijdagavond 25 mei voor publiek open van 19.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens op de kunstroute Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl