23-jarige man uit Rijswijk zwaar mishandeld

26 mei 2018, 11:34
Verlopen

RIJSWIJK/NEDERHEMERT - De politie doet onderzoek na een zware mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag in Nederhemert. Hierbij raakte een 23-jarige man uit Rijswijk gewond.

Agenten waren rond 01.30 uur op een festivalterrein aan de Nieuwstraat in Nederhemert in verband met een aantal opstootjes. Deze konden snel in de kiem worden gesmoord. Terwijl de agenten daar waren, kregen zij te horen dat er even daarvoor ook een vechtpartij was geweest waarbij iemand zwaargewond zou zijn geraakt. Deze man, een 23-jarige man uit Rijswijk, was inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer bleek door een man een aantal keer dusdanig hard op zijn gezicht te zijn geslagen dat hij onder andere meerdere botbreuken opliep. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en moest worden geopereerd. Aangezien het op dit moment nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, wil de politie graag in contact komen met getuigen of mensen die informatie hebben over deze mishandeling.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl