Mogelijk langere openingstijden voor AquaAltena

Foto: Pixabay
27 mei 2018, 16:31
Verlopen

ANDEL - Als het aan de gemeenten Aalburg en Woudrichem ligt worden de openingstijden van zwembad AquaAltena in Andel verruimd. En dan gaat het met name over het buitenbad in de periode van 1 mei tot 1 september.

Bij een buitentemperatuur van 22 graden of hoger is het buitenbad in de vakantieperiode geopend tot 19:00 uur. Buiten de vakantieperiode gelden onder dezelfde weersomstandigheden dezelfde openingstijden, behalve op zaterdag en zondag. Dan sluit het bad om 17:00 uur. Ook de horeca in het zwembad krijgt te maken met deze openingstijden.

De langere openstelling dienen goed gecommuniceerd te worden, minimaal via de website van het Andelse bad en een zogenaamde AquaAltena-app. Met deze voorwaarden komen Aalburg en Woudrichem tegemoet aan de meest gehoorde klachten over het zwembad.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl