Veelzijdige seizoensafsluiting Dichterspodium

Foto: Pixabay
28 mei 2018, 17:39
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 5 juni wordt in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam het voorseizoen van het dichterspodium afgesloten. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom.

Marieke van Leeuwen heeft als Stadsdichter van Dordrecht, maar ook daarbuiten, veel mooie gedichten geschreven. Zij zal als ‘Dichter van de Maand’ een keur aan gedichten voordragen. Ter afsluiting van het seizoen treedt singer-songwriter en pianiste Sofie de Bruijn uit Woerden op. Deze jonge artieste heeft ervaring met radio-optredens, heeft haar eigen YouTube-kanaal en is ook te beluisteren op Spotify. Zij zal tijdens het podium twee keer optreden.

Voor het Open Podium hebben vier dichters van De Gorcumse Dichters zich aangemeld. Daarnaast zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl