Braderie in De Nieuwe Es op 14 juli

Foto: Rik Verhagen
3 juni 2018, 13:53
Verlopen

SLEEUWIJK - Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een braderie in winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. De winkelondernemers zijn er dit jaar in geslaagd om weer een aantal nieuwe kramen en acties aan het programma toe te voegen.

Dit jaar staat Painting en Re-Style op de braderie met een speciale kraam van 4 meter lang. Ook zal er muziek zijn van de leerlingen van De Muziekschool en Sabine Bakker Music, worden er diverse meubels verkocht en kan je natuurlijk gebruik maken van kortingsacties bij de winkeliers. Er zullen meer kramen aanwezig zijn dan vorig jaar met allerlei verschillende producten, gerestylede kleine meubelen, unieke sfeervolle woonaccessoires en natuurlijk eten en drinken.

Genoeg te shoppen dus. De markt is te bezoeken op zaterdag 14 juli in winkelcentrum De Nieuwe Es van 10:00 tot 16:00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl