Kasteeltuinconcert door Wilhelmina en St. Ceacilia

Foto: Kasteel Dussen
5 juni 2018, 23:15
Verlopen

DUSSEN - Zondag 24 juni geven vanaf 14.00 uur fanfare Wilhelmina  uit Dussen en muziekvereniging St. Caecilia uit Hank een concert in de tuin van kasteel Dussen.

Het is inmiddels een bijzonder leuke traditie geworden om op deze wijze het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen af te sluiten. De dirigenten Kobus Verhey en Waldo van Wijk hebben weer een mooi programma samengesteld, waarin naast het groot orkest ook het opleidingsorkest en de slagwerkgroep hun beste kunnen tonen. Als extraatje is er dit jaar een optreden van Blech Bizar: een groep muzikanten waar beide dirigenten in mee spelen.

Iedereen is van harte welkom, het concert is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. Beleef  onder het genot van een drankje, wellicht op je eigen picknickkleed of klapstoeltje, in ongedwongen sfeer dit gezellige, muzikale kasteeltuinconcert. Kijk voor meer informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl