48e Ronde van Nieuwendijk gewonnen door Gijsbert Nieuwkoop

9 juni 2018, 17:26

NIEUWENDIJK - De 48e Ronde van Nieuwendijk is in de categorie amateurs/sportklasse gewonnen door Gijsbert Nieuwkoop uit Veen. In de categorie regio recreanten won Sander Spoolder, renner 25. Bij de junioren ging Olav Kooij er met de winst vandoor.

De 48e Ronde van Nieuwendijk werd op 9 juni verreden met als start en eind punt de feesttent aan de Singel bij De Tavenu. Dit evenement viel samen met de feestweek in het dorp. De ronde verliep goed zonder valpartijen of bijzonderheden. Winnaar Gijsbert won eerder dit seizoen ook de 62e Ronde van Werkendam.

De organisator van dit evenement, het Wieler-Comité Nieuwendijk, zette een programma neer met een rit van 60 kilometer voor Junioren, de Decathlon Dikke Banden Race, 40 kilometer voor de regiorecreanten en 60 kilometer voor de klasse (B)-Amateurs / Sportklasse.