BFF-Night met liefdesverhaal Love, Simon

Foto: Pixabay
9 juni 2018, 06:03
Verlopen

ALMKERK - Het grappige en oprechte liefdesverhaal Love, Simon is op vrijdag 15 juni 2018 te zien tijdens de BFF-Night in Hollywoud in Almkerk.

De film is gebaseerd op het boek: “Simon vs the Homosapiens Agenda”, het favoriete boek van veel LHBTI+ jongeren tijdens hun coming in en coming out periode. Iedereen wordt die avond feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en tijdens de film wordt een High Fris geserveerd, bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen.

De film: Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Meer informatie op www.hollywoud.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl