Kyara Mikhout loopt een fantastisch bedrag bij elkaar

Foto: Robert Mikhout
12 juni 2018, 08:46
Verlopen

WOUDRICHEM/KATWIJK - Zaterdag 9 juni heeft Kyara Mikhout uit Woudrichem deelgenomen aan de Kippenloop te Katwijk aan Zee. Daar heeft ze maar liefst 25 kilometer gelopen voor KWF Kankerbestrijding.

Afgelopen weken is Kyara druk bezig geweest om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor het goede doel. Iedere avond ging ze met haar sponsorformulieren op pad. Ook bedenken haar klasgenoten elk jaar een actie om geld te werven en hiermee Kyara en dus ook KWF te steunen. Dit jaar was er een sponsorloop rondom de school. Deze 14e Kippenloop is weer een bijzondere editie geworden; een dag vol emoties, ideale zonnige omstandigheden, perfecte organisatie en heel veel geld voor het goede doel.

Kyara heeft mede dankzij al haar sponsors het fantastische bedrag van € 3.500,00 opgehaald. De (voorlopige) opbrengst van de Kippen- en Kuikenloop 2018 is € 160.500,00 voor KWF en € 140.500,00 voor KIKA. Een totaal bedrag van € 301.000,00. Deze opbrengst gaat naar twee wetenschappelijke onderzoeksprojecten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl