Inwoners van Wijk en Aalburg: Meld u aan voor BUURbook

Foto: Pixabay
13 juni 2018, 11:28
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Een oproep voor de inwoners van Wijk en Aalburg: Meld u aan voor BUURbook. BUURbook is een open ‘digitaal dorpsplein’.

Op BUURbook kunnen bewoners, ondernemers, verenigingen en organisaties en de gemeente makkelijk met elkaar in contact komen en samenwerken. BUURbook is sociale media voor de buurt. Op BUURbook vindt u informatie over activiteiten en organisaties in Wijk en Aalburg. Zelf een oproep doen, een plan of idee delen, een oproep doen of een vraag stellen kan ook.

Vanuit het project Samen Doen wil ambassadeur Emile Dijkstra van de kern Wijk en Aalburg BUURbook van de grond krijgen om zo meer inzicht te krijgen in wat er allemaal te doen is binnen de dorpskern. Bent u inwoner van de kern Wijk en Aalburg, meldt u dan gratis aan via https://wijkenaalburg.buurbook.nl/ en neem een kijkje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl