Mannenavond met Redbad (16+)

Foto: Service Bioscoop Hollywoud
22 juni 2018, 18:15
Verlopen

ALMKERK - Op donderdag 28 juni 2018 is er weer een Mannenavond in Hollywoud in Almkerk. Deze keer met de epische Nederlandse film Redbad (16+).

Redbad gaat over de Friese held Radboud, gespeeld door Gijs Naber, die in de vroege Middeleeuwen met hulp van de Vikingen strijd voerde tegen de christenen die hun geloof met harde hand opdrongen in de lage landen. De opnames vonden plaats in Eindhoven, op Ameland en in België, Duitsland en Denemarken. Voor de film werd volgens producent De Jong een recordaantal figuranten gebruikt. In totaal meldden zich meer dan tienduizend mensen aan om in een van de actiescènes mee te spelen.

Deze film bezoek je natuurlijk met je maten en een biertje en een snack horen daar bij. Tijdens de voorstelling betaal je daarom voor een Jupiler of portie bitterballen maar € 1,50. Meer informatie www.hollywoud.nl of 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl