Bromfietser overleden na val in tunnel

Foto: Archief
24 juni 2018, 16:32
Verlopen

RAAMSDONKSVEER/HANK - Een 59-jarige Waalwijkse bromfietser is zondagmiddag overleden nadat hij ten val kwam in een tunnel aan de Maasdijk tussen Raamsdonksveer en Hank. Het slachtoffer maakte deel uit van een groep bromfietsers.

Hoe het slachtoffer ten val is gekomen, is nog onduidelijk. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Meerdere ambulances en een traumahelikopter waren aanwezig. Het slachtoffer is gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

De tunnel loopt tussen de rijbanen van de A27 van Hank naar Raamsdonksveer. De politie onderzoekt de tunnelbak en de val. De groep bromfietsers is opgevangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl