Kunst en curiosa dag met taxateur

Foto: slotloevestein.nl
25 juni 2018, 17:32
Verlopen

POEDEROIJEN - Heb je nog oude munten die misschien afkomstig zijn van Slot Loevestein? Of een portret van Hugo de Groot? In en rond slot Loevestein zijn al veel archeologische vondsten gedaan over het leven in de voorbije eeuwen, misschien heb je hier ook wel iets van in handen.

Kom erachter tijdens de kunst en curiosa dag op Slot Loevestein op 1 juli! Tussen 13:00 en 17:00 uur staan Paul Wullems, algemeen taxateur, en Paul Dumay, schilderijen-tekeningen-en etsen taxateur onder de Starshade tent voor je klaar om je alles over jouw antieke voorwerp of schilderij te vertellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom met alle andere voor jou waardevolle voorwerpen. Je mag deze middag drie items meenemen.

Er kunnen maximaal tussen de 120 en 150 taxaties plaatsvinden. Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol. Je bent van harte welkom op 1 juli op Slot Loevestein op de locatie ‘Starshade tent’. Bij slecht weer vind je de taxateurs in het Arsenaal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl