Loevestein zonder grenzen in de zomervakantie

Foto: slotloevestein.nl
25 juni 2018, 17:25
Verlopen

POEDEROIJEN - Tijdens de zomerperiode is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen! Kruip jij in de boekenkist of schiet je mee met de kasteelschutter?

Slot Loevestein is 657 jaar oud en wie zo oud is heeft veel verhalen te vertellen. In de het kasteel en de vesting zijn veel juweeltjes opgetekend. In de schoolvakanties opent men de kist vol verhalen voor zo’n mooi geschiedenisverhaal. Aan de hand van voorwerpen uit de kist, vertellen de gidsen in het kasteel over de voormalige bewoners. Het thema deze zomervakantie is ‘Loevestein zonder grenzen’. Beleef geschiedenis in het echt op Slot Loevestein en kom te weten hoe ridders, gevangen en soldaten vroeger leefden.

Op het programma staan onder meer Oud Hollandse Spellen, een Maliënkolder armbandje maken, Muziek onder de boom en nog veel meer. Kijk voor het volledige zomerprogramma op de website www.slotloevestein.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl