Onderhoud aan gemeentelijke begraafplaatsen

Foto: Pixabay
28 juni 2018, 10:03
Verlopen

REGIO - De gemeente Woudrichem wil dat de gemeentelijke begraafplaatsen er netjes uitzien, daarom wordt de padenstructuur verbeterd. 

Nu zijn sommige kleinere paden ongelijk of ze ogen wat slordig met grind en onkruid. Daarom worden de paden, die weinig belopen worden, inzaaien met gras. De gemeente zorgt hierdoor voor een mooiere, duurzame uitstraling en tegelijkertijd wordt het onderhoud eenvoudiger. Ook worden de hoofdpaden op de gemeentelijke begraafplaatsen geasfalteerd. 

Inmiddels zijn de werkzaamheden begonnen met het inzaaien van gras en het opnieuw bestraten. U kunt op de gemeentelijke begraafplaatsen dus werkzaamheden aan de paden verwachten vanaf tot 9 juli 2018.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl