Grote drugsvangst in Veen

Foto: freeimages.com
1 juli 2018, 10:10
Verlopen

VEEN - De politie hield vrijdag 29 juni op de Hubertus Schreurdershof in Veen drie personen aan en nam een grote hoeveelheid drugs in beslag. Ook is een woning aan de Ridderstraat in Culemborg doorzocht. Het onderzoek verliep in samenwerking met de woningbouwvereniging en de gemeente.

De politie ontving meerdere klachten over een woning aan de Hubertus Schreudershof en een anonieme melding. Vrijdagavond controleerden agenten de woning en arresteerden drie personen: de 25-jarige bewoonster, een 24-jarige man die daar veel verblijft en een 46-jarige man uit Culemborg. In Veen vond de politie onder andere 4 kilo amfetamine, ruim 150 gram cocaïne, zo’n 250 pillen, een boksbeugel en twee busjes pepperspray.

Ook doorzocht de politie de woning in Culemborg. Daar vonden agenten vijf kilo amfetamine, ruim 200 pillen, een aantal hennepplanten en materiaal en vloeistof die gebruikt worden voor productie van drugs. De verdachten zitten vast voor verhoor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl