Het is zomer! Tips voor de vakantieperiode

Foto: Politiekeurmerk.nl
9 juli 2018, 23:18
Verlopen

ALTENA - De zomervakantie is begonnen. Met de vakantieplannen op tafel is deze periode van het jaar weer het moment voor iedereen om te genieten van vakantie. Om niet voor verrassingen komen te staan, hebben wij een aantal handige tips voor u.

Als u met vakantie gaat, onthoud dan dat inbrekers niet met vakantie gaan. Het is belangrijk dat u niet zomaar thuis de deur achter u dicht trekt. Op de website van het politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u een aantal tips om veilig op vakantie te gaan. Maak gebruik van de Burenkaart. De kaart dient ook als geheugensteuntje voor hoe zij uw woning een bewoonde indruk kunnen geven tijdens uw vakantie. De politiewebsite www.politie.nl geeft tips over het voorkomen van woninginbraak en filmpjes over manieren van inbreken en wat u daartegen kunt doen.

Als u deze zomer gebruik wilt maken van de gemeentelijke diensten in Altena, dan dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden en beperkte beschikbaarheid. Wilt u een afspraak maken op het gemeentehuis, voorzieningen gebruiken als de milieustraat, Loket Altena en het Centrum voor Jeugd en Gezin? Bezoek dan de website van uw gemeente om de meest actuele informatie te bekijken. Wij wensen u een hele fijne zomer!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl