Pas op: Verdachte personen langs de deur

Foto: Pixabay
17 juli 2018, 11:49
Verlopen

REGIO - In een aantal kernen van Altena wordt gesproken over verdachte personen die aan de deur komen namens een energiemaatschappij.

Onder meer in Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Woudrichem wordt hier door inwoners melding van gemaakt. De verdachten zijn keurig gekleed, hebben een iPad bij zich en kunnen zichzelf ook min of meer legitimeren. De energiemaatschappij, waarover door de verdachten gesproken wordt, weet echter van niks. De mannen hebben een praatje ingestudeerd waardoor het erg geloofwaardig klinkt.

Mogelijk zijn de verdachten opzoek naar potentiële inbraakadressen vanwege de vakantieperiode. Het advies is dan ook om de verdachten buiten de deur te houden en direct 112 te bellen. Energiebedrijven laten weten dat hun verkoopmedewerkers altijd te herkennen zijn aan bedrijfskleding en zich kunnen legitimeren met een bedrijfsnaam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl