Getinte man met busje valt vrouwen lastig

21 juli 2018, 11:21
Verlopen

REGIO - In onze regio is een man actief die verschillende vrouwen lastigvalt. Hij is bij de politie bekend, maar omdat hij niets strafbaars heeft gedaan, kan de politie hier niets aan doen.

Het zou gaan om een getinte man met een busje. Hij zou meisjes en vrouwen op een seksuele manier benaderen en hen soms korte tijd achtervolgen. Hierbij maakt hij opmerkingen over het lichaam van de vrouwen en doet hij schunnige voorstellen. De man is volgens de berichten onder meer actief in Giessen, Veen, Woudrichem en Meeuwen.

De recentste melding betreft afgelopen woensdag. Volgens de politie gaat het om ‘een aantal’ meldingen. De politie laat weten dat de man is aangesproken op zijn gedrag. De politie spoort mensen aan die last ondervinden van de man of hem iets strafbaars zien doen de politie te informeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl