Trema neemt beheer sporthal de Jager in handen

Foto: Facebookpagina Regio Woudrichem
21 juli 2018, 10:42
Verlopen

GIESSEN - Tijdens het spetterende feest van de Roefeldeelnemers in Giessen deelde Nicolette van Andel van Trema Welzijn bijzonder nieuws.

Sinds 1 januari bestaat Stichting de Vleet niet meer en is het pand de Veste in Woudrichem verkocht. Dat heeft veel pijn met zich mee gebracht, maar gelukkig mocht het werk van de Vleet voortgezet worden onder de vlag van Trema en zo ook de Roefelweek. Het afscheid nemen van de Vleet en de Veste ging met emotie gepaard, maar dankbaar en ontroerd mocht eindelijk de nieuwe locatie bekend gemaakt worden.

Alle spullen van de Roefelweek mogen dit jaar blijven waar ze zijn, want Sportcomplex de Jager in Giessen komt vanaf eind augustus in beheer van Trema. Alle activiteiten van de HartenBrigade en het volwassen -en ouderenwerk mogen daar voortgezet en uitgebouwd worden. Het volledige team ziet veel nieuwe kansen en gaat graag met buurtgenoten in overleg om samen mooie plannen uit te werken. Ook collega’s van het maatschappelijk werk, het jongerenwerk en de informele zorg zullen een mooie bijdrage gaan leveren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl